Home | Home

Home

Villa Rozenhof is een luxe bed and breakfast in een monumentale villa uit 1902. Het is een statig pand dat omringd is door bos, een parkachtige tuin en diverse terrassen. De unieke ligging in de Gelderse Achterhoek met uitzicht op het Twentekanaal maakt Villa Rozenhof  tot een unieke bestemming.

Villa Rozenhof heeft zes ruime gastenkamers met elk een luxe badkamer. Iedere kamer heeft zijn eigen authentieke elementen en extra´s. Zo is één van de kamers uitgerust met een eigen zonnebank, terwijl een ander is voorzien van een overdekt balkon. Als u lekker wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van de sauna.

De villa beschikt over een gezellige lounge. Bij de monumentale schouw kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje. Wij serveren het ontbijt in de stijlvolle eetkamer, waar u met een prachtig uitzicht over de weilanden en het Twentekanaal kunt genieten van een uitgebreid ontbijt.

Villa Rozenhof is ook erg geschikt als luxe bestemming voor groepsuitjes of familiebijeenkomsten van maximaal 12 personen. 


Villa Rozenhof is rookvrij en huisdiervrij.
Graag tot ziens in erfgoedlogies Villa Rozenhof.

Met vriendelijke groet,
 
Anita Wekema en Maas Brink

Onze gastenkamers